top of page
Εικόνα συγγραφέαΜαίρη Μαρκογιαννάκη

Είδαμε την "ερωτική ζωή των ζώων" και σας την προτείνουμε

Η ερωτική ζωή των ζώων, εμπνευσμένη από το έργο του Alessandro Baffa «Είσαι ένα κτήνος, Βίσκοβιτς»

 

Σκηνοθεσία: Λουκία Ανάγνου, Τζέσικα Κουρτέση

Θεάτρο ΠΛΥΦΑ

 

Μία φρέσκια αλληγορική παράσταση για την ερωτική ζωή του ζωικού βασιλείου που μας παραπέμπει αναπόφευκτα στο ξεχωριστό είδος που λέγεται «άνθρωπος». Κάθε ιστορία μοιάζει ιδιαίτερη, ίσως σε σημεία τραβηγμένη, κι όμως όλες μαζί συνθέτουν το μωσαϊκό της ανθρώπινης (ερωτικής και μη) πολυπλοκότητας. Σε στιγμές αστείο, σε στιγμές σοβαρό, ακροβατώντας ανάμεσα στην παιδική περιέργεια και στις αλήθειες των ενηλίκων, αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση για τα Δευτερότριτά σας. 

 

Οι πέντε ηθοποιοί που βρίσκονται συνεχώς επί σκηνής (Λουκία Ανάγνου, Αντώνης Καραστεργίου, Τζέσικα Κουρτέση, Χρύσα Νταή, Βασίλης Πέτρου) υποδύονται τους χαριτωμένους ανθρωπόμορφους ήρωές τους αρμονικά χωρίς παραφωνίες με το κέφι του ερασιτέχνη, αλλά με επαγγελματική τεχνική. 

 

Πρόκειται για μια παράσταση που μπορεί να αποτελέσει αφορμή για συζήτηση περί σεξουαλικότητας με έναν έφηβο (ή ακόμη καλύτερα να δείτε την παράσταση με τον έφηβο αφότου έχετε κάνει τη συζήτηση), που θέτει ερωτήματα παρά δίνει απαντήσεις, που περιγράφοντας τη διαφορετικότητα οδηγείται τελικά στην αποδοχή εαυτού και στον σεβασμό στον άνθρωπο.

 



Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page